mandag 14. mai 2012

Retrostrikk, og så trenger jeg tips....

Ja, da har man vært en tur sørpå, og funnet seg et sted å bo. 

Og jaggu er det ikke ei perle på jord! Vi skal bo i ekte landstil, i et hus på en hestegård, hvitt med blonder på <3
Omgitt av grønne plener, og små veier med rød grus på. 

Plassen ligger i Ski kommune, og jeg gleder meg villt til å legge ut bilder derfra etter hvert. Vi overtar 1. juli, så nå er det bare å begynne å pakke og organisere frem til flyttebilen kommer 29.juni. 

Huset vårt skal jo selges i mellomtida også, så jo mer vi får pakket i ned, jo lettere er det å vaske og rydde til visninger og slikt. Med andre ord er det nok å gjøre for tida!

På reisen sørpå måtte jeg ha noe enkel strikk med meg. Og valget falt da på Mariustunika til Alva Emilie i ekte retrostil. 


Garnet er dog ikke mye retro. Dette er første gangen jeg prøver Wollmeise, og jeg er veldig fornøyd med det garnet. Jeg syns det er utrolig lekkert med den lille sjatteringen, ujevne fargen i garnet. Det gjør fargen så levende.

Har desverre ikke noen gode bilder av den i bruk enda, Alva er syk og ikke heeelt i humør til å bli tatt bilde av. Men at hun var fin i den kan jeg absolutt skrive under på. Makan til kult plagg skal man lete lenge etter ;-)

*********************************

I dag fikk jeg finfin post! 
Jeg bevilget meg selv en tusenlapp til å handle på Dropssalget, og da ble det litt. Jeg var veldig i tvil om jeg skulle gå for litt av mye, eller mye av litt... Og jeg gikk til slutt for KUN Lima, 8 nøster i hver farge. 


Lilla, Lyng, Rosa, Kamel, Hvit, Grå, og Brun. 
Kan bli mye fint av dette :)

**********************************

Kaunigenseren min ligger her med ferdig bol, og fargene ble helt nydelig. Litt annerledes enn hva jeg trodde den skulle bli, men nesten egentlig enda tøffere!


Planen var å strikke videre på ermene nå, men med flytting og pakking osv, så kjenner jeg at det rett og slett bli litt for mye med slike store prosjekter nå... 

Så jeg håper dere som leser bloggen min har noen gode tips til småstrikk, sånn utover sokker... Trenger slike prosjekt hvor man slipper å tenke så mye, og som blir fort ferdig. 

Takker alle på forhånd :)

Silje

6 kommentarer:

 1. Spennende med huset :) Garnkjøp er alltid gøy. Hadde tenkt å ikke handle mer nå, men kom på at det kanskje er dumt å ikke hamstre inn til julegaver...

  SvarSlett
 2. Så flott tunika!
  Og gratulerer med nytt sted å bo.

  Tenker du kommer til å lage mye fint av garnkjøpet. Lima er herlig garn!!

  SvarSlett
 3. Den tunikaen ble RÅfin!!! *misunnelig* En sånn skulle man hatt til seg selv ;)

  Lykke til med flytting og alt :)

  SvarSlett
 4. Lykke til med huskjøp og flytting Silje. Det blir veldig spennende. Ski er en flott kommune. Jeg har bodd der selv. Og nå er jeg selv i samme situasjon som deg. Jeg og gubben holder på å flytte - men i motsatt retning. Vi flytter fra sør til nord og gjør trøndere av oss for en periode, etter 26 år på østlandet. Det blir flott det også :-)

  SvarSlett
 5. Mitt småstrikk for tida er Bosniatøfler. Syns dei blir så fine :) Vedlagt ligg lenke til oppskrift...
  http://maritashandarbeid.blogspot.no/2011/04/bosniatfler.html

  SvarSlett
 6. Hei :)

  Så stilig den tunikaen i Marius var, den i oransje og brun. Kan jeg få lov til å dele bildet ditt på min side på facebook? Med link til deg, da selvsagt :)

  SvarSlett