onsdag 2. mai 2012

Marius, og livets opp- og nedturer

Da var Ravn sin Marius ferdig :) 
Strikket i Sandnes smart og etter oppskrift derfra. Har strikket den i str 8 år, og Ravn er en ganske gjennomsnitlig stor 6,5-åring. Så denne har han en stund :) 
Dette kompletterer Marius trekløveret som jeg ville ha til 17 Mai. Ravn med genser, Alva med selekjole, og Maria med tunika. Gleder meg til å se dem kledd, alle tre :)

Nå har jeg starta på Genser til meg selv. Har planlagt en Fanagenser i Skinny Bugga lenge, og har "Other Mother" og "Fig eater" liggende her og vente på meg. Men jeg greide ikke motstå fristelsen til å strikke en genser i Kauni først. Jeg strikker ikke ofte til meg selv, men nå føltes det faktisk både gøy og riktig. 
Må jo ha fine klær til skolestart til høsten ;)

Ellers så hadde vi en kjempetrist episode her i går...
 Maria har jo begynt å lære seg å strikke, og det er noe hun virkelig trives med. Hun er jo ekstremt kreativ av natur, men med strikkinga har hun virkelig funnet sinn nisje for tida. Hun lar seg inspirere av garn, farger, tykkelser, og mønster. Jeg kjøpte boka "Strikk fra scratch" til henne, og den er neimen ikke dum!


Men.....
Uff, stakkars Maria. Hun har jobba leeeenge med et trekantsjal hun skulle gi i bursdagsgave til mormora si. Men da vi kom hjem etter handletur i går, så hadde Billy, hunden vår, gnagd i stykker både pinner og strikketøy :) Da falt tårene hos noen og enhver... Hun var knust, og jeg hadde virkelig vondt i mammahjertet mitt.


Men tøff er hun!!! Hun har allerede gått igang med nytt prosjekt, denne gangen etter oppskrift i strikkeboka hun har. Og det ser ut til å bli topp!

I neste uke reiser jeg sørover for å se på, og skrive under kontrakt på et hus vi skal leie. Flyttinga er i full gang, og om bare to måneder... Ja da bor vi ikke her mer. 

Så det blir nok ikke allverdens med blogging fremover... En del strikking blir det, men blogginga krever det lille ekstra som jeg ikke har så mye av for tida. Det samme gjelder besøk i andres blogger, det blir ikke like mye som jeg ønsker. 
Men jeg kommer sterkere tilbake :)

Ønsker alle mine lesere en strålende fin dag, og uke. 
Tusen takk for at dere leser og kommenterer, det er så koselig :)
Silje

3 kommentarer:

 1. Flotte mariuser du har laget!
  Flott frøkena ikke mistet strikkelysten :)

  SvarSlett
 2. Nydelig Marius! Synes egentlig de er finest med rund sal jeg :)
  Stakkars jente! Det kan ta pågangsmotet fra enhver :/

  SvarSlett
 3. Da har jeg skrollet litt nedover her, virkelig flotte marius-prosjekt til alle barna! :D

  SvarSlett