fredag 2. mars 2012

Ferdig med Tunikaen min :)

Nøstebarntunikaen min er ferdig, og jeg er altså kjempefornøyd!
Jeg gikk ned en pinnestørrelse for å få den litt tettere i strikken, og det er jeg veldig glad for. Fargene er kjempeherlige, og dette blir nok et plagg jeg konner til å gå mye med.

Jeg droppet armene helt, og la bare ut ermemasker over ermehullene før jeg strikka videre, og felte som i oppskriften. Dropper også knytebåndet i halsen, for jeg syns hullborden er så fin slik den er. Som en liten blonde i halsen.

Som tidligere nevnt så har jeg brukt New Zealand Lammeuld, kjøpt hos 123knit.com. Fargene melllomgrå, Old Rose, og Bordeux, og det gikk med i underkant av 100 g.

Ellers har jeg vært og kjøpt mønster og garn i dag, og skal begynne på genser til Ravn. Er usikker på om jeg strikker kragejakke til ham først da, det får vi se i kveld.
Mønsteret og garnet er fra Sandnes, og de har så vanvittig mye fint!! Man kan jo aldeles gå seg vill i alle oppskriftene.

Jeg landet på denne genseren fra "Til Fjells 1011 barn-voksen".


Skal strikke den i Smart, med naturhvit bunnfarge, og lysbrun og mellombrun mønsterfarge. Tror den blir nydelig!

Ellers blir det en del småstrikk innimellom, type votter og sokker. Jeg jeg får ta et oppsamlingsinnlegg på det snart :)


Silje

5 kommentarer:

 1. Ååå en virkelig flott variant av nøstebarntunika. Lur ide uten armer - kanskje jeg må lage en i den varianten selv? Ble litt inspirert av deg:)

  SvarSlett
 2. Den tunikaen var rett og slett nydelig :D

  SvarSlett
 3. Den ble veldig fin! Flotte striper og passformen så veldig god ut. Vedder på at dette blir et yndlingsplagg! :)

  SvarSlett
 4. For ein flott tunika, og helt enig, fargene var veldig behagelige sammen. Håper du får mye glede av denne!

  SvarSlett
 5. Så fin tunika du har strikket! kjempe fine farger :)

  SvarSlett