søndag 3. november 2013

SøndagslykkeJeg skal være helt ærlig... Noen ganger bare ELSKER jeg søndager hvor regnet bare bøtter ned! Da er det liksom helt greit å bare sitte på sofaen å strikke, og se på rolig søndagstv, eller høre musikk. 

Innimellom kan man reise seg for å sette på en maskin med klær, eller gjøre noe annet forefallende lett husarbeid, men alt i alt, så er dagen lang, grå, og fryktelig koselig!

I skrivende stund sitter ungene på kjøkkenet og spiller "molopol", mannen har dratt for å trene litt, og jeg sitter og strikker på det nye designet som jeg startet på under den nasjonale strikkekvelden på fredag. Nasjonal strikkekveld... Jeg skal innrømme at jeg, om ikke skeptisk, var litt nervøs i forkant av programmet. Nå som strikkekunsten på nytt har fått et oppløft, og så mange unge, nye strikkere har kommet til, så var jeg litt redd for at det skulle bli et sånt traurig, kjedelig, og kjipt program som kanskje ikke fenget helt. Det er fort gjort at slike program blir for et veldig smalt publikum....Men det ble jo, etter det jeg leser og oppfatter, en kjempesuksess!! Selv fikk jeg desverre ikke gjort annet enn å titte innom innimellom. Jeg hadde ikke hjerte til å stjele tv'n alene, når vi er så mange i familien som det vi er. Og dum som jeg var, så slo det meg ikke at jeg kunne se det online. Men jeg strikket i hvertfal :) Nå holder jeg på med to nye sjaldesign simultant.Halloween har det også vært, og mine tre har vært ute og gått "Knask eller Knep" sammen for første gang. 


Jeg skal ærlig inrømme at jeg sliter med for lite tid og for mye inspirasjon for øyeblikket. Vi har tre uker til premiere på Shakespeares The Comedy of Errors, og mesteparten av tiden går til foreberedelser der. Men det går jo fremover likevel. Nå er jeg spent på hvordan luestrikkalongen på FB arter seg. Jeg gleder meg veldig til å se deres bidrag :) 1 kommentar:

  1. Sånne søndager elsker jeg også! :) Veldig koseli!Nasjonal strikkekveld var virkelig morsomt, storkoset meg fra begynnelse til slutt :) Programmet ligger vel på nett-tv sånn at du kan se det når du vil, men spørs vel når du er så opptatt om du har tid å sette deg ned å se et 4 timers program :) Men man kan jo se litt og litt.. Jeg vurderer å se det hele en gang til ;)

    Ønsker deg en fin uke :)

    SvarSlett