søndag 27. oktober 2013

Neon Knights - Bli med på hyggelig samstrikk.

Hurra,  da det blir samstrikk. Jeg har denne gangen designet en skikkelig kul lue i neongarn. Oppskriften ligger foreløpig KUN på facebooksiden min under "Filer". Dette er fordi dette hodesakelig er det mest interaktive mediet, og jeg ønsker å skape et sted for felles kreativitet og strikkeglede. 
 Grunnen til at jeg ville lage en lue i Neongarn er hovedsaklig trangen til å tre slike nedover hodet til mine egne håpefulle når de skal ut med venner om kvelden. Det er begynt å bli bra mørkt på kveldene, og disse luene er veldig synlige!
I tillegg er det moteriktig, kult, og akseptert, så ungene VIL jo gå med dem også.

Utover det kan dem jo selvsagt strikkes i andre garn og farger også. Det MÅ ikke være Neon. Mønsteret er inspirert av 80-tallet, og formen er laget slik fordi den kan romme hoder i de fleste størrelser, og de fleste kler den baggy stilen. Happy strik:-)

Silje

4 kommentarer:

 1. Stillig lue.
  Det er smart med neon farget lue.

  SvarSlett
 2. Stilig lue med freshe farger :)

  Ønsker deg en fin helg :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for en hyggelig kommentar fra deg,og som du sikkert la merke til så la jeg inn link til din blogg ang lystrekket. Dette ble jo veldig fint,og du har sannerlig mye fint og vise frem også. Er stadig her hos deg og titter og får ideer:-) Jeg er ikke på FB så det er litt synd at jeg ikke kan få sett mønster til den fine neonfarge luen du har strikket.Har fått mange nøster på slikt garn nå,og jeg er veldig usikker på hvor mange masker en skal legge opp på en lue til en på 4-6 år. Men finner nok ut av det:-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne lua er foreløpig kun i str fra 10 år og opp til voksen. Mønsteret er lagt ut gratis på Ravelry også, både på norsk og engelsk, så du kan laste det ned derfra. Det blir lagt ut her også etter hvert :)

   Til et barn på 4-6 år ville jeg lagt opp 90 m på p 3-3,5 til bråtet, og økt til 100 m på p 4 etter det :)

   Slett