onsdag 23. oktober 2013

Koselig konkurranse!

I dag har jeg en av DE dagene.... Du vet, en av de dagene der man bare er skikkelig uheldig, og er så klossete at man egentlig bare burde holde seg hjemme under dyna, og ikke bevege seg ut i verden.
Skummelt nok når ikke hodet helt virker, men når det resulterer i forbrente fingre, som jo i sin tur går utover strikkinga, så er det rett og slett for ille!

Jeg kan ihvertfal konkludere med at det IKKE er noen god idè å stikke fingrene ned i tuten på vannkokeren mens vannet står og koker... Så vet man DET!


Dette gav seg likevel utslag i inspirasjon for min del.... For selv om denne ene ulykken skjedde i et uaksomt øyeblikk på skolen, så kom jeg til å tenke på alle disse teite tingene jeg har gjort i forbindelse med strikking. For eksempel, så stakk jeg en strikkepinne langt opp i nesa en gang jeg satt og strikket intenst, og plutselig begynte å klø i nesa. Greit å ta strikkepinnen UT av handa før man løfter hånda mot ansiktet. 
Å feste festenåla i sofateppet, fordi man "skulle bare" i mellomtiden er liksom heller ingen god idè... Det kan nemlig tenkes at man setter seg på dem! 

Nå kan du vinne hele TRE VALGFRIE strikkeoppskrifter ved å dele din BESTE strikkehistorie på Gavemakeriets Facebokgruppe. Vær med å bidra til koselig høststemning, forventning, og lun humor, imens jeg klargjør siste innspurt før luesamstrikken :)
Konkurransen ender søndag 27 Oktober kl.18.00


1 kommentar:

  1. Uffda!
    Ja, en kan lure på hva en tenker med noen ganger... :)
    God bedring til fingertuppene.

    SvarSlett