søndag 6. januar 2013

Hehe, er det ikke typisk?


Her går man altså på med julekalender, dedikert til tusen, og så plutselig må man bare nedprioritere...
Til mine dedikerte lesere, så beklager jeg!
Grunnen var nemlig den at jeg tok på meg et oppdrag som assistent på et kurs som skal holdes nå i slutten av Januar, og jeg har brukt en del tid på markedsføring av det. 

Kurset har navnet "Skuespill for Kamera", og du kan lese mer om det her. Om du bor i oslo og omegn, og har interesse av erfaring foran kamera, så er dette et absolutt must ;-)

*******

Strikking har det også blitt i jula da, selvsagt. En del Dorthestrikk, og en del VM-genserstrikk. 
Dorthene jeg strikker er straks ferdige. Den minste skal straks monteres, og den store trenger bare ermene før den også skal monteres. Skal bli godt å bli ferdig med dem, for nå har jeg så mange idèer at jeg sprekker snart ;)
Jeg tror dere kan vente dere en del artige idèer og oppskrifter i året som kommer :)

VM-genseren strikker jeg i Dale Falk, og str 10 år. Maria har trengt en skikkelig god genser i lang tid, og jeg har hatt lystt til å strikke denne iden jeg først så den. Så langt er jeg ferdig med bolen, men jeg begynner ikke på ermene før jeg blir ferdig med Dorthene.
Det er myyye mønster på denne genseren, men det er så repetativt at det går på autopilot etter hver, og jeg har stort sett ikke trengt å sjekke mønsteret for annet enn når jeg begynte på snekrystallen. 


*******************

I dag har vi vært på juletrefest i barnehagen til lillesnuppa. Joda, jula er forsåvidt ferdig, men allurat dette er jeg glad for at de velger å holde på denne tida, og ikke midt i julestria. Med tre unger, så har man nok av feiringer, og avslutninger å ta del i i desember. Og når to av dem i tillegg har bursdag på denne tida, så blir det fort litt voldsomt!

Til Juletrefesten i dag ble vi alle bedt om å ta med oss ei lita gave som skulle brukes til utlodning. Jeg valgte da å strikke et par tova votter! Jeg tenkte at det kunne være en nyttig, og kanskje litt annerledes gave. Jeg ble ikke hundre prosen fornøyd med resultatet... Jeg syns de ble litt for harde, rett og slett. Men de er fullt brukende, og vil nok varme små barnehender likevel.


I morgen er det første dag tilbake på skolen. Ny timeplan, nye fag, men samme herlige stedet. Skal bli godt å komme seg igang med hverdagen igjen :)

Ha en flott uke, alle sammen :)
Silje

1 kommentar:

 1. Velkommen tilbake! Gleder meg til å se de nye ideene dine.
  VM-genseren har jeg ikke en gang vurdert å gå løs på. Den er nyyydelig, men...
  Vottene var skjønne. Heldige vinner!
  Lykke til med kurset ditt!
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett