tirsdag 4. desember 2012

3. Desember - Blåmandag

Selv om desember er en høytidsmåned, så har vi hverdager nå også. De bærer kanskje b\preg av litt andre gjøremål i tillegg, men alt i alt går vi fortsatt på jobb og skole. En liten stund til i hvertfal. 

Oslo er kald for tida. Kulda kom med høytidsstemninga, og det er meldt blå grader langt fremover. Jeg syns det er deilig! 
Det minner meg om hjemme i Kirkenes, og det gjør det liksom mye koseligere å sitte inne med varm drikke, pepperkaker, julemusikk, og strikketøy. 


Dagens tips:

Har du sett tennbrikettskjulerne som er blitt så populære å strikke for tida? Strikkede trekk til å ha utenpå boksen med tennbriketter, for dekorasjonens skyld. 
Det har etter hvert dukket opp MANGE mønster på disse, og mange prøver å lage sine egne. 

Noen ser seg fort lei på slike trender, og syns det blir litt mye. At man nesten blir redd for hvor mange slike man  selv ender opp med å få til jul, ettersom at "alle" strikker dem. 

Samtidig så er det en ypperlig gave for strikkere å faktisk produsere. Passe rask, passe forseggjort og fin, og passe dyr, stor, osv. 

Men har du tenkt på at det går an å bruke samme mønster til gaveposer? Strikk en hullrad, og noen ekstra runder på toppen av mønsteret, og sy igjen bunnen, og du har en innovativ og annerledes innpakning å gi bort andre gaver i. 
Og mottager kan bruke posen til så mangt etterpå! 
Vinn, vinn, vinn - situasjon :)

Silje

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar