fredag 20. april 2012

To pannebånd på en torsdag

Jeg satt i går og kjeda meg. Strikketøyet jeg har for tida var behørlig rydda bort, og siden den ryddinga var utført pga av at megleren skulle komme så ville jeg ikke ta det frem igjen. Mange striper i dobbelt garn = mange nøster = mye rot!

Så jeg fant ut at jeg måtte finne noe smått og enkelt, og siden jeg hadde lovet bort minst ett pannebånd, så ble det det. Brukte oppskrift herfra, og la opp 17 masker, og strikka ivei. Og det gikk unna!!! 60-90 minutter senere var det ferdig. Og da var det bare å begynne på ett til.
Så i går ble det to nydelige pannebånd i str 2 år.

De er begge i str 2-2,5 år og så utrolig søte og gode på! Begge er strikka i rester av Drops Nepal, og blomstene er også hekla av diverse rester.
Utrolig raskt og enkelt, samtidig som de gjør så mye ut av seg. Perfekt pauseprosjekt, eller om man trenger en gave i full fart.

Nå er det tilbake til jakkestrikking, og jeg håper jeg blir ferdig med den i løpet av helga. Jeg har nemlig en sokk jeg må strikke før onsdag. Og herresokker på p 2,5 det tar litt tid det også.

********************************


Og så må jeg jo minne om Hybridene som ligger til salgs i Butikken min på Epla. Det har stått stille en stund, men nå har de begynt å trille ut av butikken og hjem til folks postkasser, så det kan lønne seg å være rask.
Dette er jo de siste som er også, og det vil ikke bli laga flere.
Silje

2 kommentarer:

  1. søte pannebånd, må prøve å strikke sånne en dag jeg også

    SvarSlett
  2. Kjempeflotte pannebånd :-)

    SvarSlett