fredag 17. februar 2012

Tja, hva skal man strikke nå da?


Nå har jeg altså et Clothilde-sjal på pinnene, samt et par små sokker. Jeg liker å kunne veksle litt, ettersom jeg ikke klarer å strikke med mørke farger på kvelden, eller mønsterstrikk når jeg ser tv, osv.
Og så liker jeg å variere litt i pinnestr.

Så nå sitter jeg her med en god del nøster NZ lammeull, og lurer på hva jeg skal begynne på. Maria trenger ei skikkelig genser, men nå har jeg jo nettopp strikka jakke til henne, og av erfaring så kan det bli litt tull mellom ungene når det blir ujevn fordeling av strikk til dem ;)
Og så har jeg litt lyst til å strikke Kragejakke til Ravn...
Og så har jeg lyst til å strikke Nøstebarntunika til meg selv...

Og alle alternativene er gode, tankeløse prosjekter, på relativt tykke pinner! Akkurat det jeg trenger som tilleggsprosjekt.

Men hva skal jeg begynne på? Hva mener dere kloke hobbydamer?

Silje

6 kommentarer:

 1. Syns du fortjener litt egostrikk, så tunika til deg selv bør komme på pinnene:)

  SvarSlett
 2. Jeg har nettopp begynt på Nøstebarntunika til meg selv jeg også... Tror det vil gå litt trått for den blir nok sånn innimellom-strikk... :) Kjenner meg veldig igjen i at det er deilig å veksle litt mellom prosjekter og pinnestørrelser! God helg!

  SvarSlett
 3. Ja, kanskje det burde bli litt egostrikk. Er virkelig ikke flink til å strikke til meg selv, syns det er så mye koseligere at ungene springer rundt i hjemmestrikk, eller å gi noen en uventa gave :)

  God helg til dere også :)

  SvarSlett
 4. Jeg er heller ikke så flink til å strikke til meg selv, å strikke til barna går jo mye raskere! Og det er ofte mer nyttig med gode varme strikkeklær i barnehagen :) Begynn i en ende, kanskje klarer du alle tre tingene på lista på snipp snare ;)

  SvarSlett
 5. Ja, jeg tror nok jeg lett kommer igjennom det hele, men hva skal man begynne med... Jeg må se i løpet av dagen i dag, tror jeg. Kunne tenke med å fortsette på sjalet, hvor det er tid for å starte på mønsterstrikken, men da må det være rolig rundt meg ;)

  SvarSlett
 6. StrikkePia - Kristine18. februar 2012 kl. 23:42

  Jeg har Nøstebarntunika til meg selv på pinnene, så jeg stemmer for den. :-)

  SvarSlett