søndag 20. juni 2010

Vakkert, sart og hjerteskjærende

Jeg elsker dans! Jeg er sikker på jeg kunne ha satt en hel kveld og KUN sett på dans, men desverre blir det ikke slik da mannen i huset ikke deler mine sære interesser, hehe.

Av og til får jeg sett en episode av "So you think you can dance", og en av koreografene her har virkelig gått rett hjem hos meg. Koreografen Mia Michaels er bare rett og slett FANTASTISK i det hun gjør. Det hun greier å skape gjennom sine Contemporary Routines er nærmest overmenneskelig.

Denne dansen har jeg mang en gang lett etter på youtube, og i dag fant jeg den endelig. Jeg har aldri klart å glemme den, og jeg syns den er usigelig vakker og sart. Den GJØR noe med meg, og den speiler noe. Danserene er nydelige og utrolig dyktige og det hele blir bare en STOR visuell opplevelse.

Jeg håper dere holder ut gjennom innledninga for dette stykket er virkelig verd det!


Silje

2 kommentarer:

 1. Jeg elsker den koreografien også, men min favoritt av Mia Michaels er benk-rutinen med Travis Wall.
  http://www.youtube.com/watch?v=ADBgqJgfU7M

  SvarSlett
 2. Beklager sen respons på spørsmålet ditt. Her er litt mer info om snøballbusken: http://www.nrk.no/magasin/hage/1.6646171
  Jeg syns den er artig. Min busk er blitt litt hengslete, men den er ganske gammel, på denne tida blomstrer den flott, så den er en artig sak å ha i hagen.
  Hilsen Judith

  SvarSlett