fredag 27. september 2013

Med sjel for sjal, og nye medlemmer.

Her om dagen ble der linket hot til Gavemakeriet fra Inspirasjon til Håndarbeide, og besøkstallet gikk gjennom taket. Det var rett og slett utrolig koselig å se!
Jeg har et ønske om at Gavemakeriet skal være en koselig og inspirerende blogg å besøke. At den skal være både inspirerende og unik, i det at den har sin egen stemme. 
Så jeg håper mange av de nye besøkende vil komme tilbake ved senere anledninger. 

Medlemstallet på Facebookgruppa stiger sakte men sikkert, og jeg er både rørt og takknemlig for medlemsskap, gode ord, kreativitet, og deltagelse som vises der. 
I forbindelse med neste ukes publisering av det første sjalmønsteret herfra, har jeg derfor sagt at dersom vi nå 300 medlemmer i facebookgruppa innen onsdag 2.oktober, så trekker jeg 5 stk fra gruppa som får sjaloppskrifta helt gratis!
En annen kul nyhet er at Gavemakeriet snart får et helt nytt utseende. Jeg er forsåvidt glad i det slik det er nå, men nå som jeg trengte noen små justeringer, og det viste seg at webdesigneren hadde gitt seg, så tenkte jeg at jeg like godt kunne gå for full oppussing!
 Jeg vil fortsatt finnes på samme adresse, da, så ingen endring annet enn selve utseendet på bloggen. 
Silje

1 kommentar:

  1. Så gøy med mange nye besøkende :) er ofte innom deg og titter, og finner mye inspirasjon her. Skal nå begynne med lykt nr 2, da en på jobben så den første jeg strikket og ønskt seg en hun også :)
    God helg :)

    SvarSlett