fredag 7. desember 2012

7. Desember - Ok, en liiiten give - away

Da var første semester på skolen over for min del, etter en superkoselig julelunsj med god underholdning. 
Det er virkelig en talentfull og skjønn gjeng jeg går i klasse med, og jeg kooooser meg sammen med dem. Blir rart å ha så lang ferie nå, men jeg skal passe på å storkose meg sammen med familien min <3 p="p">Dagens Tips:

Har du noen gang tenkt på hvor mye du kan bruke en gammel ullgenser til? Folk flest har kanskje en gammel ullgenser eller to liggende på loftet, loslitt og nuppete, eller som man av andre grunner ikke kan/vil bruke. 
Om denne genseren er strikket av ren ull, så er det ikke grenser for hva man kan bruke den til. 
Tov den i vaskemaskina, tørk den, og klipp i vei. Her er det bare fantasien som setter grenser!!
Klipp ut:
* Ullsåler til hele familien
* Sitteunderlag
* Grytekluter
* Votter som du syr sammen...

Avhengig av farger og mønster på genseren kan du også f eks klippe ut deler til å sy juledekorasjoner som ull-engler, julehjerter, julekurver m.m

Så finn frem de gamle genserne, og gjør ny bruk av dem!!

FREDAGSEKSTRA:

Kommenter dette innlegget i dag (frem til kl 24.00, 7.12.2002) og putt epostadressen din i kommentaren, så sender jeg deg mønsteret på Winterchild-settet GRATIS.

Silje

7 kommentarer:

 1. Var siiste semesterdag for meg åsså i dag, men jeg var hjemme med sykt barn..... Bra tips til feilslåtte strikketing som har blitt vaska litt hardt ;)
  Christelse@hotmail.com

  SvarSlett
 2. Så lurt å bruke gamle ullgensere til gjenbruk.
  maje_f@hotmail.com

  SvarSlett
 3. Flott tips da!! Har tenkt på det noen ganger, men aldri blitt noe av. Her var mange flere tips til gjenbruk enn jeg har sett for meg. :-)

  Siden jeg har Winterchild mønsteret, overlater jeg det til noen andre. Beg har alt strikket teppeposen og den er nydelig. Mangler litt på montering, men alt nå ser den veldig fin ut. Mønsteret er lett å følge og blir veldig flott. Har så langt også strikket bolen på jakken. Elsker mønsteret. Lima gjør at det blir veldig pent. Jevnt og flott. Så jeg slår et slag for dette. Må du velge et mønster, velg Winterchild <3 <3 <3

  SvarSlett
 4. Det var en lur ide, jeg har faktisk en gammel kjøpegenser som jeg aldri bruker. lurer på om den er toveemne......hmmmm. Dette mønsteret var nytt for meg, spennende ;)

  SvarSlett
 5. Tommel opp for gjenbruk! ;)
  lykkelise@hotmail.com

  Siri

  SvarSlett
 6. Flotte tips om gjenbruk av ullgenser.
  Og herlig mønster.
  wskau@live.no

  SvarSlett
 7. Så snill du er! Mønsteret er nydelig. imaheien @ gmail.com (fjern mellomrommene) Ha en fin helg.

  SvarSlett