tirsdag 6. november 2012

Over all forventning...

Himmel og hav så gøy! 

Jeg har kanskje ikke de hyppigste oppdateringene i bloggen her, men jeg er innom og ser over nesten hver dag. Og statistikken over besøkende vokser stadig, takket være snille og flinke folk som linker hit. 

Tusen hjertelig takk skal dere ha!!Det igjen gir en enorm motivasjon til å fortsette å inspirere, og glede folk med egne mønstre, både gratis her på bloggen, og som betalingsmønstre på Ravelry. 
 Tross at November er en ekstremt travel måned for meg, så legges det derfor planer fremover. 

I desember vil det for eksempel komme "julekalender" her på bloggen. Kalenderen vil bestå av et nytt innlegg hver dag, med forskjellig inspirerende innhold. Ikke på den måten at man vil vinne noe, men rett og slett som en utstrakt hånd som sier "la oss lage jul sammen". 
Denne tror jeg vil være super både for dere som ønsker gaveidèer til hva man kan lage, og til dere som bare ønsker å komme i rette stemninga. 

Jeg tror og håper at opplegget vil falle i smak :)Nå er jeg straks ferdig med siste prosjektet mitt her, og ser frem til å begynne på neste. Det jeg vil vite i dag er om det er noe spesielt dere ønsker dere mønster på. 
Er det noen som ønsker seg flere lyslyktmønster?
Luer?
Halser?
Noe til barn? Voksne? Eller kanskje hjemmet?

Det hadde nemlig vært skikkelig artig med en utfordring!

Silje

4 kommentarer:

 1. Det bliver spændende at følge med i din julekalender :-)

  Hvis jeg skulle ønske mig mønster, så skulle det være en lue, gerne en baggy lue til voksen dame ;-)

  SvarSlett
 2. Gleder meg til julekalenderen.

  SvarSlett
 3. Noe fint til gutter. Klær og tilbehør. Det finnes så mye fint til jenter der ute, men veldig lite til gutter!!!

  Jeg har lagt min elsk på Octo Cowl. Har strikket 2 og holder på med den 3. Har planer om ytterligere 9 til. Supre som gaver. Lett å strikke og dekorativ er den også!!
  I Merino Extra Fine blir den myk og god også. :-)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Du klarer å lage spenning til oss andre. Så koselig! Jeg har ikke noe spes. ønske om oppskrifter, jeg vil heller bli overrasket. Du er jo SÅ flink, så jeg ser frem til hva som kommer.
  Ønsker deg en fin helg.

  SvarSlett