søndag 28. oktober 2012

Aldri en søndag uten blogging!Det virker som at søndagene er blitt en sånn god dag for blogging her i heimen, og det gjør jo slettes ingenting. Det er deilig med lange, seige, morgener hvor man føler man har tid!

Gradestokken viste -7,5 da jeg stod opp i dag, så nå er det ikke tvil om at vinteren er i anmarsj. Syns det er litt deilig, jeg... På mange måter syns jeg høsten er mye kaldere med sin fuktige rå luft, sterke vinder, og regn. 
Når det først har lagt seg på minussida så står lufta litt mer stille, og da er det lettere å holde seg varm. 

Skoledagene er vanskelige da, nå som det er så kaldt. Der er man aktiv i ene øyeblikket, og blir varm og svett. I neste øyeblikk sitter man på gulvet, og fryser. Jeg berger meg med ullsokker, ullgenser, pulsvanter, lue, og skjerf inne....
Nå høres det ut som at det er iskaldt, og det er det jo ikke. Men når man først har fått frost i kroppen...

Jeg strikker til formålet, om ikke annet! Jeg burde kanskje konsentrere meg om julegaver og slikt, men nå er det engang sånn at jeg ikke syns det er så digg å fryse. 
Jeg har strikket meg ny lue, og håper den vil kle meg :) Mønsteret er fra Garnstudio, og heter Montreal. Skikkelig tunga-beint-i-munnen-prosjekt, men veldig gøy! Jeg er ikke skremt fra å strikke flere av disse.


Silje

1 kommentar:

  1. Hei!
    Vinteren har vært innom her og. Litt brutal start iår, fra mildvær en dag til minusgr. og 10-12 cm. snø neste dag. Vi får ta det som det kommer. Varme klær må vi ha, og kos er det å produsere. Var en nydelig lue du har strikket, mye arb. i den.
    Ha en fin uke, uansett vær.:))

    SvarSlett