søndag 16. september 2012

Nytt familiemedlem

Selv om dette i utgangspunktet er en hobbyblogg, så kan jeg ikke la være å skrive om helgas begivenhet. Vi har nemlig lenge vurdert å finne en kompis til Billy, vår Chinese Crested Powder Puff. Disse hundene er ekstremt glad i selskap, og selv om mannen for tida er hjemmeværende, så vil det ikke alltid være slik. Derfor føltes det som et greit tidspunkt å adoptere en ny hund på. Da er det godt vandt med hverandre når mannen går ut i arbeid igjen, og de slipper være ensomme når de har hverandre. Vi ville ha en voksen hund, ettersom det ikke passa så godt nå med en valp. Billy er nettopp over valpestadiet, så vi vet hvor krevende det kan være. De blir tidsnok stueren og slike ting, men det er vanvittig mye andre greier de skal igjennom det første året. 

Vi ville også ha samme rase som Billy, ettersom mannen er allergisk, men tåler denne rasen godt. Men vi ville ha en naken en denne gangen, fordi pelsstellet med Billy nærmest er mer enn hva vi greier hanskes med i blandt. Puffene tover bare man ser på dem, og Billy er intet unntak. 

Vi ville også ha en av samme kjønn som Billy, siden vi da slipper det med løpetid,adskillelse osv. To hanhunder ordner som regel opp greit ift rang og slikt også.

Og så fant i Elvis da! En 4 år gammel nakengutt i Oslo, som trengte et nytt hjem. Han ble hentet i går, og tatt med hjem hit, sammen med klærne, selene, og resten av utstyret sitt. Vi var jo utrolig spent, men det går helt over all forventning! Elvis har funnet seg godt tilrette allerede, er snill og tålmodig med Billy, og tillitsfull og god. Han og Billy deler fanget mitt, og jeg syns det er kjempekos. 
Mye kjekkere å sitte her å strikke med to koseklumper i fanget, enn med èn ;-)Elvis er en sped liten sak. Han er ikke en slik man kan kalle direkte vakker, men han er rett og slett skjønn! En sånn liten raring som smelter hjerter med sin eksentrisitet. 

Velkommen til familien, Elvis <3 br="br">

Silje

5 kommentarer:

 1. StrikkePia - Kristine16. september 2012 kl. 20:08

  Elvis er nydelig!! En herlig liten tass. <3 Heia Elvis!! :-)

  SvarSlett
 2. SÅ søt!! Det høres utrolig moro ut å ha to hunder når man først er i gang med hundehold. Jeg syns han nyankomne var DØDSKUL og veldig snill ut. :D Gratulerer med hund nummer to! <3
  Oliva

  SvarSlett
 3. Gratulerer med voffs nr 2. :)
  Må fortelle hvordan det går med tanke på arbeid og sånn da :) Siden jeg er i tenkeboksen for en ny hund her ;)

  SvarSlett
 4. så kjekt da! fine vovser du har! gratulerer med utvidelse av familien=)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Grattis med Elvis! Den var søt, som alle er som er avhengig av oss. De har det sikkert kjempegodt hos deg, både folk og dyr.:)
  "Den røde" såg god ut, skikkelig koseplagg.

  SvarSlett