onsdag 25. juli 2012

Ferdigflyttet!!

Ja, nå er vi altså på plass i vårt nye hjem!!
Flyttinga gikk utrolig nok knirkefritt, og det var virkelig artig å se at vi hadde greid å finne den desidert beste løsninga på logistikkproblemet. 
Det har vært helt vanvittig mye å gjøre, men jammen kom vi ikke i mål denne gangen også. Noen ganger er det utrolig å tenke på i ettertid, hva man faktisk har utrettet. 
I den perioden hvor man starter dagen med jobbing kl 8 på morgenen, og holder på til klokka 1 på natta, da greier man liksom ikke helt å tenke over det på den måten. 

Jeg skal spare dere for "før"-bildene, der ser man uansett ikke annet enn esker og svartsekker. 
Men etterbildene kan dere gjerne få se. 


Dette er rommet til de to yngste, og siden det er så stort gikk det fint å dele det opp i hver sin del med en stor Expedit hylle fra Ikea. Kjempegreit for dem begge! Alva Emilie ligger innerst, og Ravn ligger ytterst. 
Begge to er kjempefornøyd med løsningen, og storkoser seg der inne!

Og Maria fikk seg endelig eget rom! Det trengte hun sårt, og hun virkelig elsker det! Jeg sa til mannen min på forhånd, at vi knapt kommer til å se henne nå som hun har fått eget rom, og det viste seg at jeg hadde rett i det. Her inne sitter hun og hører lydbok mens hun strikker eller hekler, perler, eller tegner, eller rett og slett bare nyter freden!

Til veggen over pulten hennes kjøpte jeg klistremerker på Søstrene Grene. Kosta så og si ingenting, og er lett å fjerne igjen. Ypperlig når hele veggen er mur til pipa. 

En liten kaffestasjon på kjøkkenet er også kjekt :-) Det er liksom en slik ting som strengt tatt ikke er nødvendig, men som forgyller hverdagen med litt ekstra luksus. Det trenger vi alle i blandt!!

Stua, og resten av rommene glemte jeg rett og slett å ta bilde av, da det ble ferdig så og si heeelt på tampen før vi hentet ungene hit. Og den nyinredde, ryddige, og billedvenlige sjarmen blir fort borte når en hund, og tre barn inntar palasset. Det er fantastisk nydelig her, og vi trives så utrolig godt! Sentralt og greit, og samtidig så landlig og stille. Ubeskrivelig!!

Silje

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar