fredag 28. mai 2010

Milovest til snuppeliten

Den er endelig ferdig!! Det er lenge siden jeg begynte, og lenge siden jeg la den bort. Det er også en stund siden jeg tok den frem og gjorde den ferdig, mens jeg fikk heklet og satt kronen på verket først i går.

Jeg er ganske fornøyd. Den ble glad og leken og snuppete.

Kjenner det er litt ekstra gøy for tida, når en har så mye å vise frem. UFO'er som blir gjort ferdig, og små prosjekter her og der.


Likevel har det oppstått et aldri så lite problem. Ettersom Alva Emilie har blitt stor og mobil i det siste har vi også kommet dithen at hun strekker seg etter ting på bordet. Og det lover ille. For på bordet står tekopper, aviser, og ikke minst MASSE strikketing. Pinner, garn, strikketøy, saks, nål.... You name it! Jeg må nok finne en løsning på dette her snarest!!

Den pinlige sannhet:

Silje

7 kommentarer:

 1. Hehe, godt å se at andre har litt rot på bordet. Nydelig vest du har laget. Mye fint i bloggen din

  SvarSlett
 2. Kjempefin vest!!God helg :)

  SvarSlett
 3. Fin blogg du har :-)
  Vesten var kjempesøt!

  SvarSlett
 4. Så herleg å sjå at andre også nyt litt organisert kaos innimellom! Vanlegvis ser ein jo berre strigla heimar rundtomkring i bloglandia!

  Kjempesøt kjole du har strikka!

  SvarSlett
 5. Nydelig vest! Kjenner jeg blir svett av små hjelpende hender i strikkekorga mi, men snuppa har endelig lært at den er forbudt sone, enn så lenge... Skulle tro du hadde tatt bilde av vårt stuebord :-D

  SvarSlett
 6. Takk for skryt.

  Og ja, jeg regnet nesten med at andre også hadde slike tilstander. Det er nesten umulig å unngå når man prøver å være kreativ innimellom alt det andre som stadig skal gjøres. Man er ikke bortskjemt på fritid med 3 unger, og hvem vil vel bruke den fritiden på rydding, hehehe.

  SvarSlett