onsdag 25. juli 2012

Nye skatter

Litt strikking har det også blitt før og etter flytting.


Strikket 4 pannebånd for min kjære svigermor, og jeg må si jeg ble bra fornøyd med disse. Alle er strikka i Drops Nepal, og er i str 2-4 år. 


Så har jeg kost meg og hekla hårstrikk. Kjemperask, artig, og enkel måte å bruke opp garnrester på!

 Og så var det Kaunitunika til Maria. Og joda, i tilfelle du har fulgt med bloggen, så ER dette genseren jeg skulle strikke til meg selv. Problemet var bare det at den ble litt smal... Dermed ble det gjort om i mønsteret, korte ermer ble strikket etter ønske, og fellingene etter mønsteret på bærestykket ble tatt på gefühlen. Ble temmelig fornøyd med resultatet, og det ble heldigvis frøkna også.


Ei ny og søt lit lyslykt som jeg laga i forbindelse med oppdatering av mønsteret på lyslykt, som jeg har her i bloggen.

Og så er det en liten sak til, men den skal få helt egen oppdatering med skikkelige bilder senere :)


Ønsker alle en strålende dag!


Silje

6 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg er en oldemor som bor på Vestlandet. En venninne som har blogg, har strikket lyslykter etter din oppskrift. Jeg ble kjempeimponert. Jeg er veldig glad for at hun tipset meg om din blogg. Jeg likte best av alt at det gikk an å strikke lyktene. (Har aldri lært å hekle.)
  Du har en blogg som jeg helt sikkert kommer til å besøke ofte. Tusen takk for oppskrift. Snillt av deg å dele.
  Hilsen Liv.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for en kjempeflott kommentar, Liv. Ønsker deg en nydelig sommer.

   Slett
 2. Dette var en koselig blogg. kan ikke finne at du kan følges. Masse fine oppskrifter også,men ikke lett å lese pga bakgrunnen på bloggen din. ordene går i ett med mønsteret i bakgrunn. du er utrolig flink til å strikke. flott blogg.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Ruths Datter. Det skal være en følgerknapp på siden her, men akkurat nå kommer jeg desverre ikke på hvor den befinner seg... Jeg har jo aldri trengt å bruke den selv ;-)

   Bakgrunnen for teksten er hvit, men det kan ta litt tid før siden lastes inn ferdig nå etter at blogger gjorde endringer i kulissene. Så bare ha tålmodighet, det BLIR lettere å lese :-)

   Slett
 3. Så noen som hadde lagt ut bilde av strikket lyslykt etter din oppskrift, syntes de var sååå fine. Nå er jeg helt hekta og har strikka 14 stk på noen dager:)) Er også igang med marius genser nå:)) Er imponert over hvor flink og kreativ du er, Tusen Takk for oppskrift og for en flott blogg:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for masse skryt, og så utrolig artig at du liker lyslyktmønsteret jeg har laget :)
   Ønsker deg en strålende helg!

   Slett