onsdag 28. juli 2010

Hjemme igjen fra hytta.
På lørdag tok vi en spontan tur på Svigers sin hytte. Vi kom hjem først i går, og det var godt.

Hytta er virkelig ei perle på jord. Og det er rart hvor avslappa man kan føle seg der.... Selve hytta er som et lappeteppe, satt sammen av alt mulig. Gammel tømmer, gamle vinduer, ny tømmer nye vinduer. Møblementet bærer preg av minner og sjel, ikke av komfort. Der finnes ikke innlagt vann, og der finnes ikke strøm. Der er utedo, og et agregat man kan slå på for å se litt tv på kvelden.


Man varmer seg ved å fyre i ovnen, og mat lager man på gasskomfyr. Man vasker seg med regnvann samlet i dunker, som man varmer i badstua. Og ja... BADSTUA! Deiligste, deiligste stedet!!!
Varm damp og tjærelukt, kald pils.... Og så alene som hytta ligger kan man rett og slett bare gå ut og lufte seg i det fri, splitter naken!

Vi har også hytte der ute, men den er desverre ikke beboelig. Vi må rive den og sette opp på nytt. Vi kjøpte både den ødelagte hytta og tomta billig fra slekt, men jeg skal ærlig inrømme at jeg ofte skulle ønske at det kun var tomta... Det er tross alt lettere å sette opp ei hytte UTEN å måtte ta ned den gamle først. Fordelen med at hytta er der er jo at man har alt. Vinduer, tømmer, isolasjon osv.


Nei, det var deilig å være på hytta. Desverre ikke like avslappende som til vanlig siden vi nå hadde baby på slep, i tillegg til de store, men det gikk helt fint likevel.


På strikkefronten går det greit. Jeg har starta på ei kjempesøt lita bukse som skal være til et sett jeg skal gi bort til ei lita jente som kommer til verden i november. Strikker etter mønster fra Myk Start, men med litt personlige endringer og tilpasninger ;)
Garnet er Sandnes Mini Alpakka og det er sååå mykt og deilig.


Silje

1 kommentar:

  1. For noen deilige hyttebilder!
    Virkelig hyttestemning!

    Og buksen blir fiiiin!
    Nydelig farge!

    SvarSlett