torsdag 3. juni 2010

Ojojoj!

Det er spennende tider, og fruen beveger seg ut på tynn is. Har hun tatt seg vann over hodet? Meget mulig... Har hun gått fullstendig bananas??
Oh yeah!

Jeg strikker sjal!!

Mønsteret er et gratis Ravelrymønster, hvorav navnet er "Travelling Woman". Veldig lettfattelig syns jeg, og en fin start for meg som ikke har gjort dette her.

Slik skal det se ut til slutt.


Jeg strikker med et FANTASTISK garn! Garnet er håndmalt og kjøpt på Etsy, hos YarnCandyByMelissa, og det er rett og slett det mykeste og mest luksuriøse jeg har vært borti.

Det er supertynt og spunnet av 55% silke og 45& kashmir.Selv for meg, som ikke er så bevandret i verdenen av lace/hullstrikk så blir resultatet utrolig jevnt og lekkert.

Det er ikke mye å få tak i av det garnet, men akkurat nå hadde Melissa til salgs noen nyyyyydelige lilla nøster, og jeg bare måtte... Svindyrt garn, men det er bare slik noen ganger at man MÅ HA.
Hvem kan motstå dette??

Jeg har tillatt meg å lage noen UFO'er de siste dagene. Begge er slike prosjekter man får erdig på en kveld, så jeg tenker jeg fullfører når jeg har lyst, ganske enkelt.


Ett par med Bella's Mittens i voksenstørrelse.

Og så denne lille saken da... Og nei, det er ikke hva det ser ut til å være, hehehe. Det er èn sokk, nærmere bestemt en spiralsokk etter gratis mønster hos Garnstudio.
Veldig enkle og greie å strikke, ettersom de ikke har hæl. De sier å likevel sitte godt på pga spiralmønsteret, og det blir spennende å se om det er noe i det. Det var i hvertfall ett supert prosjekt å starte med for å komme over frykten for supertynne strømpepinner.

Silje

4 kommentarer:

 1. Oh, spennende! Har sett litt på det sjalet jeg også, men syns det så så vanskelig ut. Har et nydelig garn fra Schloppelwolle i oransje, rødt og lilla som er bestemt til sjal, men jeg har allerede rekt opp 2 ganger fordi det ble så kjedelig mønster. Kanskje jeg skal prøve meg på Trawelling woman jeg også? Flott spiralsokk!

  SvarSlett
 2. Ja, vet du, det sjalet tror jeg er perfekt somførste sjalprosjekt, og det ser virkelig vanskeligere ut enn det er. Hvertfall så langt jeg har kommet. Det er to blondediagrammer, og jeg har gjort det første til nå UTEN feil *bankibordet*!

  En annen ting som jeg syns var supert er at det følger med både diagram og mønster skrevet ned linje for linje.

  SvarSlett
 3. Nydelig garn du har kjøpt deg, slike fristelser skal man ikke motstå. Lykke til med sjalet, det blir helt sikkert flott, må kanskje vurdere mønsteret selv også.

  SvarSlett
 4. Tusen takk :)

  Ja mønsteret er knall. Veldig lettfattelig, og det blir skikkelig fint. Jeg er allerede igang og ser etter nye sjal å strikke når jeg er ferdig med dette, hehe. Hvem skulle tro det var så GØY??

  SvarSlett