mandag 7. juni 2010

En regnværsdag

Det regner....


Det er juni, det er 4,5 grad ute og det striregner. Det har det gjort i flere dager nå, og tross at man ser det har god virkning på det grønne, så begynner vi å bli litt leie nå.

Jeg leser stadig om terassestrikking for tida, og sokker virker å være i vinden. Mens jeg sitter inne og strikker sjal, med regnværsmusikk og tekoppen som varmer.

Men det er ok, sånn egentlig. Jeg tror jeg tror på sommeren, det kommer nok til slutt!


Jeg var nettopp ute i boden for å se. Jeg har ikke skrevet så mye om det her tidligere, men min kjære mann holder altså på å lage ett hobbyrom til meg ute. Det blir deilig privat, og med god plass til hyller bugnende av stoffer og garn og mer, og til et stort og godt bord. Til og med strykebrettet får jeg plass til. Slike ting gjør godt for sylysta og kreativiteten generellt.


Mannen min malte taket i går, og det må nok ha et strøk til før han starter å tapetsere. Deretter er det listing og litt legging av strøm før vi kan begynne å sette inn diverse der. Irriterende at mannen skal på seminar hele uka, ellers hadde det nok vært klart til "innflytting" neste helg allerede.Rommet mitt :):)
Gleder meg skikkelig til å legge ut bilder her når det er ferdig da!Men for i dag så er det strikking det går i. Sjalet som jeg skrev om i forrige innlegg, og som jeg gledet meg sånn til å få ferdig, ble helt ødelagt.... Jeg vet egentlig ikke helt hva det var som gjorde det, men jeg har på en måte nå bare eklært det som en av de tingene man skal lære i livet, og har startet på nytt igjen. I rosa Babysilk fra DSA denne gangen. Det tror jeg blir bra!!
Og sånn for å toppe stemningen til slutt:


Silje

6 kommentarer:

 1. for ett dumt ver, men det kommer nok skal du se. Så heldig med eget rom! Flink mann du har!!! Ha en flott ny uke, og lykke til med sjalet :)

  SvarSlett
 2. Hvor bor du da, som det regner slik? :) Åh, så heldig du er som får egen hobbybu. Skulle ønske mannen min var flink til sånnt. (Og at vi eide vårt eget hus, ikke bare leier, slik vi gjør akkurat nå) :D Kos deg med sjalstrikk også ønsker jeg at solen også kommer dit du bor.

  SvarSlett
 3. Jeg bor i Bjørnevatn, like ved Kirkenes.

  Ja jeg har en supermann rett og slett!! Postmester av yrke, men så utrolig nevenyttig på alt annet. Nå har vi bodd her snart i 2 år, og siden vi flyttet inn har jeg fått helt nytt kjøkken, ny terasse, leiligheten i underetasjen er pusset opp, og han har montert varmepumpe.

  I år får jeg bua ferdig, han skal bygge terasse til dukkestua i hagen, og bygge nytt rom til gutten vår.

  Han er en veldig fin mann å ha :D:D

  SvarSlett
 4. Så synd at du har dårlig vær for tiden.Her hos meg i vestfold har endelig det flotte sommer været kommmet.Sitter ute på terassen og skuer ut over sjøen og et yrende båtliv.Noen har også startet med badingen,men det syntes jeg det er for kaldt til.Men siden det regner hos deg nå,tror jeg sikkert det flotte sommer været er like rundt hjørnet hos deg også.Det er jo også noe å glede seg til.Og hobbyboden din blir flott,blir nok mange koselige stunder der tenker jeg.Ha en flott dag.

  SvarSlett
 5. Guri malla for en fantastisk blogg du har! Jeg er helt fasinert! Er selv en strikke entusiast, og har kikket gjennom hele strikkeriet ditt - jeg liker absolutt alt du leger, og det er sannelig ikke ofte:) Og jeg er også fan av Unni W - min store helt! Du fikk meg til å sette på "I won't go near you again" - den sangen er jo bare en evighet gammel, minner meg om min første kjæreste eller kjærlighetssorg kan du vel si (12 år), så nå sitter jeg bare her å smiler:). Legger deg til på listen min! Ta gjerne en titt innom! Klem fra meg

  SvarSlett
 6. Hei Siren

  Tusen takk for en utrolig koselig melding. Nå ble jeg lett rødmende og vedig stolt her, hehe.

  Unni er knall, det er utrolig at hun ikke er nevnt mer i media enn det hun er. Etter min mening er hun norges beste singer/songwriter!

  Jeg mener faktisk det er i dag den nye plata hennes kommer ut. Løp og kjøp :D

  SvarSlett