torsdag 6. mai 2010

Prosjekt "Bli menneske igjen"

Ja, det er ennå litt stillstand på strikkefronten. Jeg har begynt på et enkelt Kaunisjal for å kunne ha noe "mindless" å ta frem når jeg orker. Jeg tenkte å kanskje starte med noen smykker også nå etter hvert, men vi får se.I mellomtiden har jeg vært litt kreativ med meg selv. De vil si, etter å ha brukt hele fjoråret på å gå gravid, får baby og være i barsel, så syns jeg det var på høy tid å bruke litt tid på meg selv. På utseende og velvære ganske enkelt. Jeg har følt meg som et dasslokk den siste tida, dette var rett og slett høyst nødvendig!!Jeg startet i det små, for ei uke siden med en tur i Solarium. Nå har ikke jeg vært i solarium på nærmere 10 år, og ting har åpenbart forandra seg. Jeg husker solarium som et merkelig sted i hardplass og lys hvor jeg først lå og hutret og frøs de første 10 minuttene, for så å avslutte når det begynte å bli behagelig, og dra hjem uten så mye som et lite ekstra pigment i huden.

Slik var det IKKE denne gangen!!

Jeg kom inn og valgte meg et rom som så innbydende ut. En svæææær maskin, deilig temperatur, og rett og slett koselig. Jeg kjøpte likesågodt 30 minutter jeg, så kunne jeg jo bare ligge så lenge jeg orket. Dessuten håpet jeg at en skikkelig runde i den varmen der skulle virke positivt på stive muskler og ledd. Og det gjorde det.

Men...Hadde jeg bare sett det skiltet om nye rør i maskina... Hadde jeg ikke sovna i maskina... Hadde jeg bare brukt sunn fornuft...

Så hadde jeg ikke sett sånn ut når jeg kom hjem :
Solbrent på HELE kroppen. Kun ansikt og bryster som slapp unna. Og takk og lov for det, for amming med solbrente pupper hadde ikke vært helt ideellt.
Nå er jeg heldigvis bra igjen, det røde er blitt brunt og fint, og klok av skade skal jeg være litt mer forsiktig neste gang!Mandagen var jeg hos frisøren for å bli "ny". Og jeg ble vanvittig fornøyd!!! Frisøren var drivande dyktig til å både klippe, stripe og style, og det var så gøy. Og så deilig. Jeg kommer nok til å være høy på den opplevelsen en god stund fremover.

Slik så jeg ut før jeg dro:Langt hår med lang lugg. Hjemmestripet og med herlig ettervekst...


Og sånn så jeg ut når jeg kom hjem:

Har fått en tung pannelugg, klippet tuppene av det lange, og fått lyse og mørke striper.

Føler jeg er et helt nytt menneske. Og jeg føler meg ung og flott igjen. Selv om man ER en dausliten trebarnsmor, så trenger man vel ikke nødvendigvis å se sånn ut, vel?

Silje

4 kommentarer:

 1. Åh, du ser strålende ut! og kledelig hummerrosa farge på kroppen da gitt, hihi! Koselig at du legger igjen kommentarer, jeg blir så glad for hver eneste en!

  SvarSlett
 2. Auauau Silje ! :/ Var jo skikkelig hummerrød det der :P

  Du kler virkelig den frisyren der :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk :)

  Ja nå er endelig hummerfargen borte, og i morgen blir det en ny og kortere runde i solen :)

  SvarSlett