onsdag 19. mai 2010

Hobbyboden

Da har jeg meldt meg inn på nok et forum. Og dette blir nok ett hjertekjært ett, vil jeg tro. Det folk er like nerdete som meg når det kommer til Håndarbeid.
Godt mottatt ble jeg jeg ihvertfall, og ingenting er bedre enn det :)


Jeg har også gjort ett kjempekupp der inne. Jeg fikk nemlig kjøpt en brukt Håndtein for slikk og ingenting, og ENDELIG skal det bli fart på sakene. Jeg har jo hatt ull liggende så altfor lenge i påvente av et slikt forsøk, men så har liksom aldri tida strukket til. Nå skal det bli fart på sakene, og jeg håper virkelig at dette er noe jeg får til slik jeg vil. Blir det noe brukbart garn, så skal man ikke se bortifra at jeg forsøker å male det også etter hvert. Det ville vært noe!!Og sånn ellers så kan jeg melde at det later til at hendene mine er begynt å fungere igjen. Jeg har fortsatt litt problemer med klippebevegelser, og finmotorikken er ikke den beste, men jeg får til å strikke uten at det glipper.
Genseren til Maria ligger ennå, og jeg avventer litt med den, men jeg har fullført en Milovest (som bare trenger noen heklede detaljer før den blokkes og blogges) og har startet på en høstkjole til Alva.På tampen må jeg dele dette herlige bildet av min kjære mann og vår yngste datter på 17.Mai. Vi hadde rekordvarm 17.Mai her i nord med 23 grader i skyggen. Så varmt har det ikke vært på denne tiden på 70 år!Det er noe å føre inn i babyboka til Alva Emilie når man skriver om hennes første 17.Mai :)

Silje

2 kommentarer:

  1. Ja Hobbyboden er et godt sted å være. Mye gøy å lese og mye å lære.
    Nydelig datter!

    SvarSlett