mandag 8. februar 2010

Mer garn i postenOverskriften er ikke så original her i bloggen lenger, kjenner jeg. Men det gjør ingenting, vi liker da garn!
Jeg har nemlig bestemt meg for å hamstre litt opp nå.

Grunnen til det er ett voksende helgeproblem. HVA gjør man, når man lørdag ettermiddag finner ut at det er på tide å finne ett nytt strikkeprosjekt?
Man ser først etter ett passende prosjekt i mønsterhefter, strikkebøker, på nettet... Finner en grei oppskrift, går til garnkurven... Men NEI! Der der er ikke passende garn.
Enten er fargen feil, eller så er det tykkelsen. Noen ganger har man det perfekte garnet, men for lite av det.
UTROLIG irriterende!!

Og hva gjør man da? Jo man må hamstre. Hamstre masse deilig garn, slik at man i hvertfall har NOE å ta frem, omså bare for å strikke en lue, eller noe annet raskt og greit.

Det begynte på fredag, da jeg ENDELIG fikk garnet jge hadde bestillt fra USA. Slett ikke noe billig garn, med moms og toll og tull, men jeg ville være sikker på at jeg fikk rette utseende, passform og størrelse på uglegenseren jeg skal strikke til Alva Emilie.

Fargen jeg landet på var en sølvgrå, og garnet
er bare heltfantastisk i seg selv. Kabelspunnet, og på mange måter veldig likt som Sandnes Sublime, men tykkere. Uglene, og strukturen på genseren vil komme til sin fulle rett med dette garnet.I dag kom garn som jeg hadde bestillt fra Pickles. Tjukk Albuelta Merino!! Og du kan tro jeg ble positivt overraska. Garnet er jo fantastisk!!
Det er merinoull, men kjennes veldig som alpakka, og da spesiellt Misti fra DSA. Med det er litt tynnere, og ikke så tungt.
Det skal bli en fornøyelse å strikke med det. Dvs, det blir nok heklede tøfler i første omgang. Men uansett. Fantastisk garn å ha mellom hendene!!

4 kommentarer:

  1. Denne er så herlig, og jeg har en variant på vent jeg også. må bare strikke ferdig noen andre ting først. :-)

    SvarSlett
  2. Fine bloggen din^^ Har begynt å lese den nå=D

    SvarSlett