søndag 6. oktober 2013

Historien om en Smurf

 
Min mann har hatt en smurf som følgesvenn i alle år. Og smurfen har vært en god kamerat. Han har tatt på seg skylda for fjerting i bilen på familieferie, for kjekstyveri fra skapet midt i uka, og andre lure og mindre lure idèer. Han har bestandig vært der med sin ubetinga kjærlighet, tross flere runder i vaskemaskinen, på operasjonsbordet, og noen års glemsel etter at mannen ble voksen.

Nå har min sønn overtatt smurfen, men både han og mannen har etterlyst klær til smurfen, for at han skal bevares litt bedre. Smurfen har nemlig lenge slitt med håravfall, slik menn i den alderen ofte gjør, og han er nå ganske så naken over det hele. Han har flere ganger hatt problemer med utsondring av vatt fra strupeområdet, og netthinneløsning.

Og torsdag tok jeg altså på meg oppgaven med å strikke en onepiece til Smurfen. Og siden Smurfen er født på 70-tallet en gang, så var det bare rett og rimelig at det ble en discosuit i rette fargene.

Jeg syns Smurfen ser riktig stolt og glad ut over sine nye klær, og man skal ikke se bortifra at det blir flere plagg til denne blå lille vennen etter hvert :-)

4 kommentarer:

 1. Så søt, da! :)
  Du er virkelig flink til å lage mønster, dressen sitter jo så fint på Smurfen!

  SvarSlett
 2. Så herlig! Heldig Smurf. :)

  SvarSlett
 3. For en skjønn liten kar - Og antrekket satt jo som støpt. Garantert tidløst discovennlig snitt. Herlig :-)

  SvarSlett
 4. For en søt smurf, og FOR en lekker onepiece!!

  SvarSlett