fredag 30. november 2012

Den uungåelige....

Ikke le da... Men jeg har altså starta på en Dorthe.


Jeg kunne bare ikke si nei når min fetters kone spurte så fint om jeg ville strikke slike til henne og lillejenta. Det er jo tidenes enkleste genser, og vel... Så langt så må jeg bare innrømme at den er vanvittig herlig å ta på på. Myyyyk!!

Den store varianten blir i fargen Jeansblå, og den er bare usigelig nydelig. Strikker i Drops Alpakka og Vivaldi, og her har vivaldien et skjær av lilla, og alpakkaen er melert på den måten at når man ser den nært så er der masse farger, mens på avstand ser det ut som èn. 
Til samme blir disse trådene en myk og lekker jeansblå!


Nå har det blitt lite blogging på meg i det siste, men det har sin naturlige forklaring da jeg har vært fullstendig nedlesset i lekser og replikklesning før eksamen. Ibsen, monolog, Commedia dell'Arte + + + , det er ikke småtteri!
Nå derimot er eksamen overstått, og jeg har en knapp uke igjen på skolen før juleferien. Jeg er fornøyd med egne prestasjoner, og klar for en velfortjent ferie hvor familie og kos skal stå i fokus!


I morgen er det 1. desember, og første "luke" i adventskalenderen her på bloggen skal åpnes. 
Som tidligere nevnt, så er meninga med kalenderen at ALLE som er innom her skal få noe. Og for å få til det, så dropper jeg alt som har med gaver og gevinster å gjøre, og går for det aller fineste; nemlig 
INSPIRASJON!!
Hver dag vil du altså kunne finne kye kilder til inspirasjon her inne. Oppskrifter på julemat/godter, håndarbeid, linker til gode idèer, osv. Alt for å gi deg god julestemning, og gode idèer.
Treffer ikke inspirasjonsinprøytninga DEG den ene dagen, så kom innom dagen etter, og finn noe nytt. 

Ha en nyyyydelig helg alle sammen.


2 kommentarer:

  1. Så gøy med kalender!! Gleder meg :)

    SvarSlett
  2. Kjempegøy med kalender:-) Dorthe er kanskje ikke det mest originale å strikke for tiden.. men de ser jo helt fantastisk god ut! Kosegenser!

    SvarSlett