lørdag 28. august 2010

Spennende garn!

I dag har jeg tatt litt bilder av noe garn jeg har liggende, som det bare kløøøør etter å strikke med.
Jeg holder enda på med genseren til Ravn, men det går tregt, for jeg er ukonsentrert og drømmer om det andre jeg skal strikke....
Sjalene, for eksempel. Dette er deiiiiiiilig sjalgarn, som bare ligger og roper på meg. Det grønne til venstre er 100% kashmir lace, og det er bare helt nydelig. Tynt og lekkert med hele 700m pr 50g. Fargen er ubeskrivelig!
I midten er det også lace-garn. Det er kashmir blandet med merino, og det er også helt nydelig. Synd fargen ikke kommer riktig frem på bildet, for den er også deilig. Begge disse garnene har jeg kjøpt fra Chopped Tomatoes på etsy.
Til høyre er det min all-time favourite av sjalgarn, nemlig deilig deilig silke/kashmir fra YarnCandy Sweet Fiber. Den samme garntypen som jeg strikke det lilla sjalet mitt i.

Den fargen har jeg forøvrig også mer igjen av, og jeg tenker pulsvanter. Nydelig myk pynt til hendene.

Det er nok pulsvanter jeg tenker på med dette garnet også. Übermyk Miski Alpakka fra DSA. Enten det, eller hals... Jeg har ikke helt bestemt meg enda. Det er ikke så enkelt å få tak i på nett, og jeg det er ikke mange løpemeterne på disse nøstene, så det må bli noe som ikke plutselig krever mer garn...

Og så er det jo dette nøstet her da. Zauberball fra 123knit. Og ja, jeg har nøstet opp ballen på maskinen. Det var IKKE enkelt, men det gikk akkurat. Grunnen til at jeg gjorde det er ganske enkelt det at jeg liker å strikke med tråden fra innsiden av nøstet. Så ligger nøstet pent i ro. Om jeg BURDE gjort det, sånn EGENTLIG.... Kanksje ikke... Men gjort er gjort og spist er spist. Det blir nok knallkule sokker av det her uansett!


Ja, og så var det denne raglangenseren til Ravn da... Bolen er ferdig, og jeg holder på med ene ermet. Nå skal jeg sette på lydbok og strikke videre. Slik at jeg kan få begynt på denne gavemekkingen min ;)


Silje

1 kommentar: