onsdag 4. august 2010

Hurra!! Am I good, or am I good??

TROR dere ikke jeg FIKSA symaskinen??
Jooooooooo!!!! :D

Historien går som følger : Dagen derpå satt Sigurd seg ned og googlet seg frem til en video tutorial på youtube hvor det var vist hvordan man skulle stille på trådspenninga rent mekanisk på maskinen. Da gikk det opp for meg at dette har jeg jo faktisk gjort før!
Jeg åpnet opp, og dette synet møtte meg

Den hvite plastskruen nede til venstre skal man altså skru på. Det gjorde jeg, uten nytte. Det jeg derimot bet meg merke i var at staget som fører denne klemma på trådslissen var for slakk, og her måtte det justering til. Mye pirk og prøving frem og tilbake, men så satt det gitt! Og maskina syr bedre enn den har gjort på årevis og nå går det FORT, og det er ARTIG igjen!!*

Sigurd driver også på med sitt. Verdens beste handyman er han! FAKTISK!!
Nå har han tatt bort det gamle rekkverket rundt terassen og satt opp nytt. Det var så stor avstand mellom nederste planke og selve terassen at vi ikke kunne ha Alva der ute uten fare for at hun kunne trille ned.

Nå trenger vi ikke være rett for det lenger. Han har også satt opp ute-høytalere i leveggen, men det har jeg ikke bilder av.Og SE så mye tomater jeg får i år! Jeg bestemte meg for at i år skulle jeg ta godt vare på tomatplantene vi har vært så heldige å få, og jammen ser de ikke ut til å trives! Jeg er storfornøyd!!

*

På strikkefronten går det også fort for øyeblikket. Jeg har strikket ferdig det andre benet på Nøstebarndressen, og kommet et godt stykke opp på rompa og ryggen. Dette blir en kjempegod dress, og jeg gleder meg til å ta bilder av Alva når hun har den på, og vise frem :)Silje

6 kommentarer:

 1. Eg er imponert!! Eg hadde aldri vågd å begynne å styre nedi symaskina mi... Bra jobba!! Så flott å få ordna terassen slik at den kan brukast av alle. Nøstebarndressen blir kjempefin og du får mange flotte tomater i år. Eg håpar på at mannen min skal få bygd eit drivhus til meg i vinter som eg kan bruke til neste år. Kanskje det vert tomater og agurk på meg då. ;)

  SvarSlett
 2. Drivhus er herlig! Morfaren min hadde drivhus da jeg var liten, og jeg glemmer aldri den deilige lukta av jord og tomatplanter når vi var der inne. Det ble rett og slett litt hverdagsmagi av det hele.

  SvarSlett
 3. Selvgjort er velgjort sier nå jeg ;) Nydelige broderier du får sydd på maskinen din.

  Godt å se at dine tomater er grønne også, mine har kommet omtrent like langt.

  Dressen blir kjempefin, gleder meg til å se den ferdig på veslejenta :)

  Ha en flott torsdag :D

  SvarSlett
 4. Sjønner ikke hvordan du får tid til alt sammen jeg
  Men driftig er et passende utrykk på både deg og Sigurd. Dere er superflinke! Masse klemmer!

  SvarSlett
 5. Nei du kan så si, hehe. Nå har jo han ferie da, så da bytter vi på å få gjort våre gjøremål.

  SvarSlett
 6. Her var det mye fint gitt. Skal si han er flink mannen din, han må være kjekk å ha. Klart terrassen må ordnes så minste snuppa kan være der ute også. Og syingen din beundrer jeg, har plukket frem symaskinen, men den står liksom bare der, gjør jo aldri sånn som jeg vil heller så..... :-)
  Gleder meg til å se action bilder av dressen. Heia Heia. :-)

  SvarSlett