onsdag 7. juli 2010

Mine aller første sokker, og litt til.

Det har vært litt mer stille i det siste, men det har hatt sine årsaker. Alva Emilie er virkelig krevende for tida. Farer som en vind rundt her og river ned absolutt alt. Ikke kan vi ha noe på stuebordet, og jeg begynner å gå tom for andre steder å legge ting.I sånne tider, blir det litt vanskeligere med blogging når det skal legges inn bilder og slikt, og den lille tida jeg da får til rådighet prioriterer jeg til å strikke og sy, i stedet for å bare skrive om det, hehehe.

Men se her!
Jeg har strikket mitt første sokkepar!! Det var et artig og raskt prosjekt, og jeg er veldig fornøyd. Jeg brukte tildels oppskrift på sokker i tresko-garn, men gjorde litt om der jeg syns det virket mer logisk. Og det funket! Deilige, myke, varme og fine sokker på pinne 3 og 3,5 med Sterk fra DSA.Jeg har planer om å strikke skikkelig lekre sokker etter hvert, og har derfor bestillt meg denne boka fra Cookie A.

Det ER så mye lekkert i denne boka, og jeg gleder meg som en unge til den kommer i posten. Jeg har liggende 6 nøster med Arwetta Classic fra 123knit, som skal vies til diverse prosjekter fra denne boka.


Ellers hadde vi endelig et glimt av sommer i går, og det var så deilig!!!!! Jeg kjenner at det kjipe været virkelig påvirker meg i år, og det er noe særlig. Ikke bare blir man stiv som en stokk i kroppen, men man blir trøtt og energiløs, og om enn ikke aldri så lite amper i blandt.
Vi brukte det fine været som et påskudd til å ta en bytur og shoppa litt til mor. På hjemveien kjøpte vi Milkshake, og når vi kom hjem, satt vi oss i hagen og nøt sol og varme. Ser det ikke idyllisk ut?

MEN sokker har eeeegentlig vært et lite bi-prosjekt i tillegg til sjalet jeg har holdt på med den siste tiden. Sjalet "Little Colonnade" ble ikke så lite som tittelen skulle tilsi, og ligger nå til blokking med sine 180 cm i vingespenn, og 80 cm høyde.
Jeg skal ta bedre bilder, og blogge dette i morgen. Flere detaljer kommer da :)

Silje

8 kommentarer:

 1. Sjalet ditt var nydelig!!!

  SvarSlett
 2. Så mye fint du lager :)! Skjønner ikke hvor du får tid til alt når du i tillegg har små barn.

  SvarSlett
 3. Hmmm, nei jeg tror ikke det er noe hokus pokus, egentlig. Det hjelper jo selvsagt å være hjemmeværende, og da strikker jeg som regel når jeg sitter. Og jeg er MYE flinkere til å prioritere strikking og håndarbeid, enn husarbeid og andre ting, hehe.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med første par sokker! Jeg har enda ikke laget mine:) Og kjempefint sjal - herlighet så digert! Og ser ut som dere koser dere i hagen. SÅ søt jente:)

  SvarSlett
 5. Nydelig sjal! Og til å være første par sokker, er jeg imponert! Mine var på langt nær så fine... Men de flotteste bildene var nå av lille skjønnheten din!

  SvarSlett
 6. Gratulerer med ditt første par med sokker :) Nydelig sjal :D

  SvarSlett
 7. Milde himmel!
  Ikke lite sjal, nei!

  Ser ut til at dere har kost dere på tur. Håper dere får flere slike deilige dager :-)

  SvarSlett