onsdag 31. mars 2010

Påskeprosjekt

Jeg har vært uten det helt o'store prosjektet en stund nå. Ulikt meg kanskje, men tross høyt kreativitetsnivå, så har ikke inspirasjonen vært helt på topp.
Slik er det vel nå og da.

Jeg har begynt på to hekleprosjekt, en sofapute og en sommerduk, men hekling tar virkelig knekken på nakken min. Jeg greier ikke å slappe av i skuldrene når jeg sitter med heklekroken på samme måte som når jeg strikker. Men jeg blir nok ferdig til slutt.


Men nå er det påskeferie, og da må man jo ha t prosjekt å jobbe med. Etter myyyyyye søking landet jeg på Nøstebarntunikaen til meg selv.
I hvit Tynn Alpakka fra DSA. Den blir fantastisk myk og deilig, og ganske sikkert perfekt for kommende sesong. Nydelig utenpå singlet osv.

2 kommentarer:

  1. Den tunikaen har jeg hatt liggende garn til lenge, men kommer bare ikke i gang. Skal strikke den i 2-tråds merinoen til Nøstebarn.
    Har hørt mye positivt om den tunikaen, og har veldig lyst på den, men den strikker seg ikke selv. :-)

    SvarSlett
  2. Jeg tror det går fortere enn mange tror. Man tenker bare på det tynne garnet, men så er det jo faktisk slik at det i hovedsak er pinnestørrelsen som bestemmer hvor fort det går. Og denne strikkes på pinne 5 og 6. Har kommet et godt stykke opp på bolen allerede :D

    SvarSlett