lørdag 31. mars 2012

Den perfekte uka!!

I dag har jeg virkelig mye å fortelle om!!
Først av alt kom jeg nå på at jeg helt har glemt å fortelle om den fantastiske garngaven eg fikk for noen uker siden.
Jeg har nemig ei venninne i bergen, som etter avtale skulle sende meg litt garn, noe jeg selvsagt gledet meg veldig til.

Men *litt* garn... Ble visst til en fullstappet stor smartposteske! MASSE Fabelgarn, Nøstebarngarn, tynn alpakka, Babysilk, og mer.
Snakk om å bli fra seg av glede, hva skal man si til sånt da? Det finnes jo ikke ord som kan dekke hvor mye man setter pris på slik generøsitet og gavmildhet!
(Bildene blir enorme når jeg tar dem fra Facebooken min, jeg må bare beklage det!)

Så etter at jeg var ferdig med sjalet til mormor fant jeg ut at jeg skulle ha en uke med sokkestrikking før jeg startet på prosjektet til Påske-alongen. Og himmel og hav for et godt sokkegarn!! Nå har jeg prøvd litt forskjellig i det siste, men dette har absolutt lagt seg inn som favoritt, og spesielt om man strikker med det dobbelt.

Det ble et par sokker til meg, ett par til mannen, og nesten et par småsokker. De ble ikke helt ferdig før Påske-alongen starta, så de er lagt på vent :)


Her er mine sokker. Strikket i dobbel fabel, og med oppskrift fra Drops. Raske å strikke, kjempegode på!
Mannen fikk like, men i blå- og grønntoner.

Til de små sokkene, brukte jeg enkel tråd og pinne 2,5. Av og til er det rett og slett litt godt å strikke på så tynne pinner, og resultatet blir så nett og lekkert.


****************************************

Onsdagen fikk jeg en fantastisk nyhet.

Jeg ble oppringt fra skolen jeg var på audition på, med beskjed om at jeg

KOM INN!!!!!!!

Gjett om det gjorde godt da! Jeg er både glad, himmelfallen, lattermild, og stolt på en og samme gang. Nå blir det utrolig spennende til høsten, og jeg gleeeeder meg skikkelig!
Skuespillerutdanning <3

******************************************

Nå koser jeg meg glugg i hjel med strikkeprosjektet mitt til påskealongen. Jeg ble så glad og overraska i går over hvor perfekt mønsterstrikkinga gikk. Ikke noe krøll i det hele tatt, perfekt strikkefasthet, jevnt og fint, og faktisk ganske enkelt! Så jeg strikket maaaasse i går, og kom meg over hele mønsterbiten nederst på kjolen.


Det går i superfart fremover nå, og jeg gleder meg skikkelig til denne er ferdig!!


Silje

4 kommentarer:

 1. For en snill venninde! Er enig i at fabel er et herlig sokkegarn ja :)
  Å så kajpt det går med kjolen du strikker da. Den blir nok kjemmpefin.
  Ha en fin påske.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med at du kom inn på skolen og heldiggrisen deg som fikk så utrolig mye herlig garn. Venninnen din må være en garnengel.:)

  Klem fra Meta

  SvarSlett
 3. StrikkePia - Kristine31. mars 2012 kl. 20:46

  Så masse flott garn du har fått, du er virkelig heldig!!! <3<3

  Nå fikk jeg lyst å strikke Marius og. Kanskje jeg skal ta frem genseren min igjen. Har lyst å ha den med på fjellet i sommer. I fjor var det rimelig kaldt der, og den lille ullen som var med ble satt stor pris på. :-)

  Men nå må jeg først fortsette på påskegalskapen du har startet på HB. Er spent, har aldri strikket armer slik på strømpepinner før. Bare frem og tilbake. :-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med skoleplass !
  Wow alt det garnet !

  Fin blogg du har. Fann mye inspirasjon. Du er flink !

  SvarSlett