tirsdag 8. juni 2010

Ull er gull!

Mye gøy i posten i det siste.

Hvem skulle tro det fantes HTG - garn der ute???

HTG er en forkortelse for "hard-to-get" og blir ofte brukt om suuuperpopulære varer som ALLE vil ha tak, men som er vanskelig nettopp å få tak i. Jeg har sett det i bæreverdenen lenge men garn??
Vel, dette merket heter Wollmeise. Det er superwashgarn, håndmalt og preppet av ei tysk dame. Det legges ut nye hesper på fredager og lørdager, og da er det en VOLDSOM "hype" og alt er solgt på et blunk.

Jeg derimot var så heldig at jeg fikk kjøpt disse to hespene av noen snille privatpersoner som ikke fant bruk for det. Riktignok er fargen noe spesiell, men jeg skal nok finne bruk for det. Mikse det med noe brunt, og man har et knallkult retro plagg. Kanskje??

Jeg er i hvertfall spent på hvordan det føles å strikke med. Teste "what it's all about"!

Det stopper ikke der. Jeg har gledet meg noe VOLDSOMT til at ulla jeg bestille for å spinne skulle komme i posten og i dag kom det endelig. Og det jeg har fått testet ut er VELDIG lovende. Det er silkemykt og deilig, det er lett å drafte og spinne og jeg er utrolig spent på hvordan de ferdige nøstene blir å se ut!

Silje

3 kommentarer:

 1. Spennende å se hva du får ut av det flotte garnet. Ofte er slikt dyrt garn veldig oppskrytt, men det er jo kjekt å prøve det. Lykke til!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med WM! Har ikke engang prøvd å få tak i det. Høres vanskelig ut.
  Utrolig fin blogg du lager! Og mange spennende prosjekt! Spinning tror jeg ikke jeg skal begi meg utpå. ;-)

  SvarSlett
 3. Her var det mye flotte farger. Blir spennende å se hva det blir av det.

  SvarSlett